Massiv støtte til Strømmestiftelsen

Vårt Land forteller om synkende inntekter og vanskelige tider for mange organisasjoner. Etter at Strømmestiftelsen gikk ut og fortalte om hvordan finanskrisen påvirker vårt arbeid, og hvordan dette får katastrofale følger for dem vi hjelper, har våre faste givere vist en massiv dugnadsånd.

Finanskrisen får katastrofale følger for dem vi hjelper. Våre faste givere har valgt å gjøre noe med dette.

Vi ba om at våre faste givere økte sitt faste beløp med 20 kroner pr. måned, slik at de som allerede er hardest rammet av finanskrisen, kan fortsette å få hjelp av oss, slik at de kan hjelpe seg selv.

3509 personer sagt ja til å øke sitt faste beløp. Mange har økt med mer enn 20 kroner, og den fantastiske responsen utgjør en økning på 1 244 773 kroner pr år!
- Dette er helt fantastiske tall, og vi setter stor pris på engasjementet, sier leder for seksjon for individuelle givere, Gro Justnæs Kiledal.
- Dette hjelder oss til å fortsette arbeidet for verdens fattige, og vi oppfordrer samtidig enda flere til å bli med på kampanjen.

Hvis du også ønsker å hjelpe oss å hjelpe, kan du fylle ut skjemaet eller ringe oss på 03002.

Her kan du også gi en ekstra gave, hvis du ønsker det.

1 kommentar:

  1. Dette er jo bare heilt topp - for eit krafftak frå så uendeleg mange. Sammen blir vi større og sterkare og me kan hjelpe enda fleire til eit liv utanfor fattigdom

    SvarSlett